En till

Nu har man kommit hem från Kristianstad. Det var en oerhört givande resa, för jag fick för mig att googla på Elvas diagnos, och jag fick en väldigt intressant träff! Jag hittade en blogg som en mamma ha rsom har ett barn med nästan samma sak som Elva har. Så jag lämnad een kommentar och fick ett svar, så nu har jag mailat henne.

Det känns jättekul att ha hittat en förälder med barn som har likande problem som Elva. Givetvis tråkigt att hennes pojke har det, men kul att vi har hittat varandra, om ni förstår vad jag menar?

Låter sig inte hindras

Idag skrämde Elva halvt livet ur mig när jag skulle hämta henne på förskolan. Hon hade klättrar högst upp i klätterställningen där man måste klättra ner för den ostadiga repstegen igen. Hon ser ju så dåligt och är inte ens 3 år, så jag är ganska hönsig och vill inte att hon ska klättra upp dig.. Hon kan ju sätta foten helt fel och ramla! Jag fick ner henne ialla fall.

Nu i helgen som var så gjorde hon lika dant i parken, så hennes pappa fick springa och ta ner henne då också.
Älskade unge... Hennes synproblem hindrar henne inte från att vara som andra barn och hitta på hyss. Tur det, egentligen.



Och cykla kan hon också göra jättebra.

Står ingen stans?

En riktigt jobbig sak med Elvas dagnos, är att man inte hittar något om det på nätet. Antingen så suger jag på att googla eller så är det inget som skrivs om. Är det verkligen så sällsynt? Jag lyckas inte ens hitta något statistik om hennes diagnos. Jag vill verkligen få någon form av uppfattning om hur många som drabbas av det.

Ni är några stycken som läser denna blogg. Är det någon här som har hittat hit via en sökmotor? Lämna en kommentar! Vore intressant att se.

RSS 2.0